Lease a Waste Transformer with DLL

Lease a Waste Transformer on-site with DLL

The Waste Transformers hebben een overeenkomst getekend met DLL (voorheen De Lage Landen), de wereldwijde leverancier van op activa gebaseerde financieringsoplossingen. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor organisaties die organisch afval produceren een Waste Transformer op eigen locatie te leasen of te huren. Een Waste Transformer creëert opnieuw waarde van eigen afval (Lokaal opgewekte groene energie, natuurlijke meststoffen en water wordt teruggewonnen) op eigen locatie. Geen smerig transport van afval met diesel vrachtwagens, geen extra CO2 uitstoot.

De overeenkomst met DLL is een grote stap voorwaarts waardoor een kleinschalige circulaire economie rondom afval kan worden gecreëerd op eigen bedrijfslocaties. Daarbij zal deze overeenkomst helpen om de positie van Nederland als leider in circulaire oplossingen te versterken.

Alle lokale afvalproducenten; van vliegvelden tot havens, van hotels tot bedrijvenparken en van voedselproducenten tot ziekenhuizen krijgen door deze overeenkomst de mogelijk om (financiële) waarde te halen uit hun organisch afval in één van de modulaire, zelf ontwikkelde installaties gemonteerd in zeecontainers.

Bereken uw lease en zie direct hoeveel je kan besparen op je afvalverwerkingskosten. Je brengt direct je CO2 uitstoot terug en de organisatie kan groeien op zelf opgewekte groene energie.

Neem voor meer informatie contact op met Coen Bakker, Marketing Manager bij The Waste Transformers via marketing@thewastetransformers.com of met Roel Philippart, Account Manager DLL roel.philippart (at) dllgroup.com Roel.philippart@DLLgroup.com.

 

Curious how our installation works? Watch our short movie here.

Become a frontrunner in your industry

Hotels

Airports

Universities

Communities

More industries

Get in contact with us to learn more about the possibilities of using an installation on your site to generate value from waste.
> Return to other news